take my picture!


kortkortkort

Igår åkte jag och Anna på DAGKUKI gäller för 1 barn
snusk-trafik!


juljuljul

Julpyntat och klaaart!

I think that I could use somebody...

Så nu har jag kollat på tre avsnitt av heroes och ett private practice sen jag kom hem från Degen och känner mig slightly mer normal även om jag skulle behöva sova hundra år till.. Heroes är awesome för övrigt, bara så himla mycket oväntat hela tiden och jag blir helt nervös för hur det ska gå! Känns som om det bara går downhill just nu och jag förstår inte hur de ska lyckas lösa allt! Jaja whatever!

Gårdagen då.. Först åkte jag och anna till gävle och shoppa järnet skulle man kunna säga, anna "pengar är inget problem" Lennartson shoppade halva Gävle ungefär, själv lyckades jag iaf köpa alla mina julklappar så det är klart nu, fast det inte ens är december än!! Snacka om rekord!! Sjukt stolt är jag, dessutom lyckades jag köpa världens finaste väska som jag är så grymt nöjd med.. Sen åkte vi hem dödligt trötta och ont i fötterna.. Kom hem åt mat och ville bara lägga mig, men till slut 20 minuter innan min buss skulle gå övertalade karin och kajsa mig att shapa up. Så jag slängde på mig lite smink och Sprang till bussen, bara för att upptäcka att jag tagit fel på tiden eftersom det var lördag, då var det bara att traska hem och tvinga mamma att skjutsa upp mig.. Förfesten var väldigt trevlig även om man ibland när man dricker vin och har mördarhuvudvärk kan vara aningens, aningens bitter! Men Nedströms tyckte det var sjukt kul.. Bitches and hoes all around! Haha, sen när vi kom till bonden gick det väl lite utför, speciellt eftersom jag hatar kareoke, kareoke free since -04 and going strong.. Så bitterheten var på topp precis som huvudvärken, fick till slut ge upp och avkräva Degen nycklar till hennes lägenhet och gå hem till hennes soffa.. Så trött och med sprängande huvudvärk gick jag mot garderoben, medans en svindryg kille försökte prata med mig och fortsatte prata hela tiden medans jag hämtade ut min jacka fast jag bara sa nejnejnejnej till honom hela tiden så följde han med mig ut fortfarande PRATANDES.. Alltså för fan förstå nån jävla gång liksom! Till slut så sa han det som fick bägaren att rinna över...


Alltså jag e ju från stockholm...


Jag förstår väl det din dryga jävel!! Skrek jag åt honom och fuckade HAHA På Riktigt åt honom och gick därifrån..
Vilken jävla kväll.. Dessutom kommer jag aldrig kunna flytta till stockholm, de kommer ju inte vilja ha Mig där direkt.
En klar samhällsfara för stockholmare...
Sen så promenerade/halkade jag hem till karin med Christian Kjellvander i hörlurarna och eskimåhuvan nerdragen över hela ansiktet så jag bara såg mina fötter framför mig... Lyckades gömma karins nycklar så att hon faktiskt hittade dem i fyllan och villan, sen la jag mig och då hade huvudvärken jobbat upp sig till en stadig 10a så att det kändes som om halva ansiktet gjorde lika ont som huvudet. Då tänkte jag att nu får jag en hjärntumör och dör. Sen somnade jag.

The end!

This is for my Demon...

Efter allmänna påtryckningar från vissa håll och kanter. Jossi så klart då min bloggjunkie och nu även från Damon som jag inte visste läste min blogg ens (det gör mig hemligt överlycklig) så känner jag ju mig rätt tvungen att skriva något FAST jag egentligen borde duscha snabbt som attan och åka hem till degen. Hennes förslag på aktivivtet var att:
1: sitta i fönstret och spana på lammkött
2. Gå på innebandy (förmodligen för att spana på (lamm)kött)
3. idolkväll.

Sooo much fine things 2 choose between! What's a girl to do!

Mitt förslag är:
1. Stanna hemma och kolla på heroes.
2. Ligga helst inte med karin eller ett lamm..
3. Bli lite full

Härligt att ligga kom på andra plats efter heroes! haha det går utför!
Men imorrn blir det shoppa med anna jag vet precis vad jag vill köpa.. Så jävla heta,
Hoppas de finns i guds förgätna gävle..

Okej det här är ett krav! For reals liksom! Vilka fan är ni som läser min blogg!? Ge er till känna annars jäklar!

laters

Use somebody...

Så nu har jag gått och kärat ner mig på riktigt! I Kings of leon, gillat dem länge men här är låten som fick bägaren att rinna över..  use somebody. Så sjukt grym, jag ska gifta mig med dem alla tre förutom han med långt hår som ser lite konstig ut då.. Shitshitshit vilken awesomeness, det är så man blir alldeles till sig.. Sex on fire med så jävla bra man vill bara well it sure is sex on fire! Alltså what's up med att inte vilja inbeddakoden jag blir så arg! Det är ju så himla mycket finare, dessutom har jag inte lärt mig hur man gör en sån där snitsig länk som inte syns..

Sex on fire
http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY
Use somebody
http://www.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U

my little fish don't cry!

 
No words only music today!

blog about this then!

Här kommer en liten uppdatering jag visste ju inte riktigt vad jag skulle skriva om men arvid var snäll och försåg mig med lite material och såg till att jag inte saknar göteborg det minsta lilla dugg ett tag till...

Ett urdrag:

11:41pmArvid

göteborg är så konstigt, men jag gillar det. förutom monsunen
11:42pmJolin
jag vet jättekonstigt men till slut tänker man inte på det. Förutom monsunen den kan man inte undvika

11:44pmArvid

Jag vet, den liksom äter sig in under alla lager kläder och bygger ett bo i ens kött. Så fort man tänker på den är det som att stå mitt på korsvägen i morgonregnet och vilja dö.

11:44pmJolin

åh korsvägen är nog den värsta platsen på jorden i monsunen

11:44pmArvid

jag HATAR korsvägen mer än själva monsunen

11:44pmJolin

man vill bara slänga sig framför 4an och hopas på det bästa

11:49pmArvid

fyran är ju en annan sak att hata

11:51pmJolin

ja men fattatt gå genom nordstan det känns FAN I MIG alltid som att alla andra går åt andra hållet och håller på att mejja ner en, eller går skitlångsamt precis framför en så man inte kan gå förbi

11:52pmArvid

hahaha jag glömde det eftersom jag varit där typ två gånger sen jag flyttade hit. världens hemskaste helveteshål! och alla svennar som stannar för att typ titta i lindex skyltfönster eller se nåt jippo sponsrat av av tv3.

11:52pmJolin

åh dom är värstaste jippona!!


Så var det med göteborg, jävla skitställe.. Det är synd att mina små vänner är kvar där, dom förtjänar något bättre!


Todays blog is all about..

well how the hell should i know! Det är liksom inget planerat, det bara händer. Men jag ska göra ett försök, trots att absolut inget spännande har hänt idag. Förutom att pinguanna är kär i världens fulaste kille, kul för henne! Själv vet jag ju inte riktigt vad jag ska säga om det, hahah klart jag gör, who do i think i'm fooling! 



Here's the pretty boy!
 


Nej va fan jag har inget att skriva om, pratar med min arvid på fejsbuck-msn ist skit grymans..

Russian Roulette is not the same without a gun...

Så gårdagen blev faktiskt riktigt lyckad! Var sjukt kul och full som fan blev vi allihopa, vissa mer än andra! Kajsa är min nya favorit, så himla rolig.. Förutom när hon stoppade in sin tum i mitt öga så det bara rann oavbrutet i typ fem minuter, man kan ju säga att det inte var så bra för sminkningen men självklart är man förberedd på såna situationer och har världen vattenfastaste mascara, man vet aldrig när någon kommer peta en i ögat eller att det ska regna en sönder och samman. Appropå make-up så av någon sjuk anledning var mitt smink bättre imorse när jag vaknade än när jag la mig, sjukt morgonsnygg, dessutom var håret mycket finare idag. Det hade liksom det där säxy dagenefterrufsetochlockarna. Varför i hela fridens dagar händer inte sånt när man har borta match?? Då ser man mest ut som något katten släpat in och spytt på, det är ju liksom inte så bra om man vill ha fler matcher... Dessutom igår hade vi ju bestämt att vi alla fyra skulle hångla igår men det var ju lite att ta i. En var redan ute ur leken på väg Till tranan, pingu och kakan tja vi kan ju säga så här det fanns inte någon värd att hånglas, av någon så amazing som nån av oss. Dessutom var den enda jag ville hångla inte ens där, location, location location liksom.  Esch vet inte riktigt vad jag ska skriva man måste ha varit där, En av höjdpunkterna var iaf när kakan drog in oss i den konstiga telefonkiosken i bollnäs och hade ett pepptalk med oss..

Idag har jag för en gångsskull sluppit titta på mamma söker bonde och fru och allt vad det nu heter som jag hatar så mycket, men pingu och karin älskar det. Ibland undrar man varför vi är kompisar så jag tog pension ifrån gossipkvällen idag och ändå är det bara skit på tvn, hääärligt. Men har iaf kollat på ett greys avsnitt och nu har jag ett nytt my name is earl att se fram emot..

Avslutar med gårdagens absolut bästa låt!
 

Inte musikvideo men bra låt och det är väl det som räknas!


Klart och betalt!

my god I am a ghost...

the bluest eyes in texas are hunting me tonight...

nu borstar jag tänderna och bloggar samtidigt, sjukt multitaskigt alltså. Ikväll har jag kakan, anna och kamelen i öknen varit på kinaresturangen i bollnäs och käkat alldeles för mycket mat. Dessutom har jag jobbat alldeles för hårt idag har helt ont i hela mig, Dessutom fick jag en hjärntumör nu, eller det känns typ som att någon sticker in en kniv i min hjärna.. Sjukt oskönt! Något som däremot är grymt mycket skönare är att lägga sig i min mjuka säng med bella och sova, det ska jag göra alldeles strax fast klockan bara är 23:14 piiip på en fredagkväll. Känns alldeles lagom efter kinamat, lite idol i min källare med gänget, ett nytt avsnitt gossip girl och ett how i met your mother som förövrigt är världens roligaste serie. Barney Stinson är min hjälte.  


Tyvärr fanns det ingen riktig video till the bluest eyes in texas så ni får nöja er med att bara få höra låten! Och kolla på various scenes från boys don't cry om ni känner för det! I don't!



Däremot känner jag alltid för att titta på Barney being Awesomeness personified
 


it's been a bad day please don't take a picture...

magkatarr suger mest skit i hela världen, vill bara att ni ska veta det plus att jag tror jag fått äggstocksinflammation igen, super fun! Undra om matilda karlsson följer med mig på akuten den här gången med hoho, good times! Eller tja inte så good egentligen då.. Ibland undrar man varför de bara inte skär ut den där jäveln så får jag käka hormoner hela livet och aldrig kunna få barn. Vore ju jävligt typiskt. oken nu blev det sjukt bittert men det har jag fan i mig rätt till. Fuck alla jävla skitproblem och allt som bara ska gå dåligt hela tiden. Det är ju inte så att jag har så många över att göra av med.

det var inte alls det här jag hade tänkt skriva om och nu blev jag helt emotional så det är lika bra att inte skriva mer...

please don't take my picture

satsumas

Jag är helt emotionellt handikappad! Så nu har vi rett ut det, josefin har fått mig att inse det och då är det bara att leva med det!

Förövrigt är jag också jävligt dum när det kommer till satsumas, det är jättegott, men surt vilket gör att jag får magkatarr, dessutom är jag lite allergisk men ÄNDÅ kan jag inte sluta! Det är fan farligt i veckan fick jag blåsor i munnen. Snacka om störd.
Imorgon och på tisdag är jag ledig oh happy day..

Nu orkar jag inte mer, men nu är ni uppdaterad och fullt insatta.

klart och betalt!

it's your party...

Jossi min lilla kompis med det lockiga håret är min enda bloggjunkie och hon tycker att jag nämner henne alldeles för lite på min blogg. Det gör jag ju själv klart med. Hela det här inlägget tillägnas hennes awesomeness!
Det finns ingen sötare och klumpigare och mer alldeles, alldeles underbar människa. Det är tur vi har varandra vem skulle annars ha alla våra konstiga kroppsliga problem, bittra minnen och vår grymma otur.
På alla sätt och vis är den här människan alldeles fantastisk och stackars dig som inte är vän med henne för hon är en sjujävla vän. Dessutom är hon sjukt snygg!

Go Jossi!

jodfjo


farsans land, morsans land och allas land!

Du är inte ensam om att bära denna längtan...

Så nu har jag inte orkat blogga på fyra dagar eller så men ni kan inte bli arga på det jag bloggade ju järnet innan. Känt som om jag inte levt sen i lördags, varit sså jävla bakistrött, det höll i mycket längre än i vanliga fall. Kände mig lite smått handikappad där ett tag... Alla dagar har bara runnit förbi sen dess den enda gånger jag känt mig riktigt vaken och vid liv var nog i söndagskväll när jag var hemma hos kakan på lite söndagsmys.. Sen har allt varit en enda tröttjobbtvsovadimma..

Men jag kanske borde berätta om halloween det var iaf sjukt kul, iaf för mig kakan var ju inte rikigt lika positiv dock. Men jag och Matilda karlsson vi var ju fan i mig ett riktigt team och sjukt snygga för den delen! Jag har världens snyggaste bild i min mobil på oss men den vill ju inte riktigt hoppa över tilldatorn och jag orkar fasiken i mig inte installera om det där programmet för sjuttielftegången! så jag snor en bild från matilda/efterfesten ist!
dgs

Sjuuukt heta, men det är konstigt att jag är typ nån decimeter längre än en karlsson det har nog aldrig hänt förr? What can i say, I'm a big man!

Jag sa ju det att den som fick hångla i outfiten den kvällen gjorde det jävligt bra!
Och det gjorde jag hahahahah

JA jag tog av mig mustachen!!!

Och det var faktiskt min hubbie och då kan det ju inte räknas lika mycket. Vi är ju ändå gifta! Eller tja semi-gifta eftersom han alltid vill skiljas (det är helt sjukt hur kan nån vilja skilja sig från nån så sjukt het och grym på allt som jag??)

He sure won't divorce me now!


just dance

Dagens problem är inte hur man får en fin klyfta utan hur man blir av med den? Det finns säkert tusen sätt att få större bröst på men mindre?? Doesn't work!

Inatt ringde Edvin och  Hjalle, de var fulla som små rävar och jävligt jobbiga! No latenight drunken calls bbs, kanske inatt dock!  Planen är att bli fucking smashed för att karin ska våga gå ut i sin dräkt, jag har inga problem med min dudeiness men man måste ju vara lojal mot cookie hohoho...

Den som får ragg ikväll gör det jävligt bra må jag säga!

Ses på andra sidan..

Nu ska jag försöka göra mig en sån där frän backslick!