Hälsingland


tack för kaffet

Idag är det snööö på riktigt! Bella ser väldigt förvånad ut och zindy loves it. Idag fick vi brev från försvarsmakten. Nu är det dags igen Lillbo Floorball Championship, själv jobbar jag till 15 så missar det men det är nog bäst för mitt lag med! Kan ju heja på lite på slutet iaf, spice girls vinner ju jämt. Kan inte fatta att det är 12 år sen vi fick det där första brevet och det var så sjukt spännande för ingen visste något.. Enik är en jävel på att hitta på grejer han. På grund av lite logistiska svårigheter har ju inte jag varit med nu på säkert fyra år. Får väl ta igen det utav bara fan nu då!

Själv har jag varit grymt duktig och bakat till fredagsfikat idag, nu ska jag bara duscha och laga mina jeans innan klockan 16 när jag ska på massagen och försöka återuppliva min rygg. Sen blir det nog film/tvkväll hos anna eller cookie har jag bestämt.

Dagens!
gr

Zindy gillar snön! Ganska mycket snö dessutom!

yum

Oh yes! Jag är den bästa hemmafrun i hela världen! Så om nån känner att ett giftermål inte skulle vara helt fel med den här otroliga talangen. Så är det bara att höra av sig!

xoxo
the housewife

one to many drunken nights

Idag skulle jag kunna gnälla hur mycket som helst,. men det gör jag inte! Som josefin säger jag är ju faktiskt en publicerad poet och det hade ju aldrig hänt utan lite lidande.. Så om saker och ting blir riktigt förjävliga kanske man kan leva på författarskapet hahahaha

För övrigt är alfta ett konstigt ställe, där bor bara konstigt folk där med. Heja byn!

Idag råkade karins mamma avslöja karin och annas hemlis för min mamma så nu vet jag! HaHA man kan inte ha hemlisar för mig det är helt omöjligt!

Dagens bild blir den här...

sfs

Helgens outfit ska bara få den att se lite mer manlig ut och sen på med mustachen!

Klart och betalt!

Lloyd I'm ready to be heartbroken...

Jag äter kiwi fast jag är lite allergisk det kittlas i hela munnen men det är inte så farligt lite roligt bara..Alldeles strax ska jag sova tänkte bara visa dagens bilder först. Måste ju visa hur fin jag och jossa gjorde min garderob idag...

sdg

Inte dåligt!

dag

Look of the day speciellt det där fina fejkleendet! Sån blev hela dagen typ!
Till och med erikshjälpen svek!

swrfqe

När man bor i källaren fryser man typ konstant om fötterna, vilket jag iofs gör alltid annars med, men då måste man ha såna här snygga tofflor som är så stora att varje gång man försöker gå uppför trapporna så slår man halvt ihjäl sig,
Sjukt bra! Extra plus i kanten på dom sjukt snygga strumporna jag har på denna bild.

Buenos noches amigos!

In the shadow of doubt

Alltså det finns ingen människa på hela denna jord som kan driva mig till fucking jävla vansinne som josefin klargård kan. Det är nåt helt enormt ibland. Och vi är så olika och ibland så är hon bara så jäkla lik pappa.
Jag har Aldrig misslyckats med nåt så enkelt som stuvade makaroner fören idag. Ibland vill man bara slänga allt på golvet och skrika, MENGÖRDETSJÄLVDÅ!!!

för övrigt s snöar det just nu, jättestora snöflingor snarare bomullsstussar. Nu till städningen.

so move on, move in, move out...

Jobba är tråkigt allt är kallt och mörkt men jag har köpt en ny täckjacka en riktigt jävla täckjacka och byxor så jag längtar lite tills man kan ha dem.. woho! Långkalsonger och tjockstrumpor. Fan vilka bra grejer, Idag har jag ätit palt det var jättegott som vanligt sånt fin skit får man fan inte i göteborg! Hahahah!

Idag snuvades jag på en maskeradutflykt för att jag jobbade, jäklarns skit finns ju inget bättre än att klä ut sig men anna fixade ändå biffen åt mig lite grann! Så det blir mustasch (buskig och stor annars jäklar) och ögonbryn, plus någonslags hatt och bovögonmask, kanske till och med slänger in en wetlookfrilla bara för att vara riktigt bad! Flanellskjorta på det och mina favoritjeans som gått sönder fem miljoner gånger på det så är det perfekt! Men då är det nog bäst att jag syr igen grenen en gång för alla på de där byxerna, annars blir det jag och paris hilton. Förhoppningsvis använder jag underkläder dock! Haha men ska man vara utklädd till kille får man kompensera med hotta underkläder under allt det manliga annars kanske man blir butchare än din morsa..

Yes you can live like poppies and peonies!

my name is beer

My name is öl

my name is earl!

Lite bättre blev det ändå!

fff
Mattan är ju så klart på plats!

ffff

Lite mer liggable?

dfd

Bella gillar blått men det kan hon ju glömma den lilla jäkeln..

Åh jag kom att jag glömde berätta att jag köpte världens bästa sak idag! Det är typ en plast  bräda med något mjukt kuddigt under med små plastkulor eller nåt i som man har datorn på när man har den i knät så slipper den bli alldeles varm och suga i sig allt damm o sån skit. Också får man ingen strålning i benen sjukt bra du! Dessutom är den jätteskön att ha i knät motför en varm och hård dator. hoho nu hoppas jag det blir jul snart!


Skämmes tamefan!

Jadu ibland får man skämmas över sig själv, ibland lite oftare än vanligt! Whatever man behöver ju inte gå runt och säga det till alla, josefin är en sån där som håller på med sånt där hela tiden. Så hon kan ta det! Det är ju förresten hennes fel hon har ju smittat mig med klant-och-mjukis-syndromet. Det är skitfarligt. Man får för sig saker.

Så till det viktiga då, det här är big-news för alla som känner mig, igår var jag på inte en (1) utan två (2!!) bandymatcher och en innebandy match helt sjukt. Bandyn var faktiskt riktigt rolig trots att dom inte gjorde sälen, det var en stor besvikelse och jag frågade anna säkert tre gånger när de skulle göra sälen. Jag kanske måste prata med arrangörerna om detta. På slutet blev det jääävligt kallt om fötterna det måste jag erkänna men korven var god!

Idag har jag varit till gävle med hela jäkla familjen. Vilken utflykt! Vi var på ikea och handlade massa grejor så nu ska jag göra om mitt rum till ett riktigt sex-den hahahaha okej kanske inte riktigt det lär ju inte gå! Som L säger det blir jävligt lite ligga när man bor hemma hos mamma.. Men handlade en lampa och lite annat plock, ska slänga allt jävla blått åt helvete, samma sak med alla såna här grejer ni vet som man har sen man är lite, sånt som ingen vet vart de ska göra av, typ porslinsmöss (????) ALLA såna grejor gamla böcker, ljusstakar som vi gjöt (gjuta - gjöt - gött?) av cement på tekniken allt sånt jävla crap har hamnat i mitt rum. Inklusive min studentskylt som hänger precis ovanför min säng där jag är typ 4-5 och visar upp alla min nappar genom tiderna Jävligt sexigt! 
Allt sånt ska bort, speciellt allt blått jag bara ryser när jag tänker på det, min mamma har alltid tvingat mig att ha allt i blått, typ sängöverkast, gardiner, tavelramar, stolen och fåtöljen Allt var blått. Så sjukt trött på den färgen det är inte ens fint! Så nu ska det bort. Dessutom är jag ingen pojke tänk på den du mamma! Eller ja någon fin, rolig och singel kille får gärna tänka på det ist!

Klart och betalt!

You wanna go to the seaside?

I'm not trying to say everyone wants to go.. Jag glömde helt bort vad jag skulle skriva för min dator tog femhundramiljoner år på sig att ladda sidan. Heja den! Jag hatar all min musik på datorn. Kan inte någon vänlig själ bara ge mig några skivor med ny musik så skulle problemet vara löst. Allt jag lyssnar på just nu är nästan i princip bara Christian Kjellvander, varierat och bra! Idag verkar hela min kropp bara falla sönder jag har gjort illa mig typ fem tusen gånger på en och samma dag och bara på helt konstiga sätt. Livet är snö innanför byxena just nu.
Nu ska jag och bella som sovit konstant hela dagen, på exakt samma ställe hela tiden, gå och lägga oss. Awesome.
Imorgon får jag sova enda till klockan nio woohoooo!

Ja någon annan dag får jag berätta om min och josefins park lane besök (??) NEJ nu vaknade bella. Nu kommer hon riva mig i ansiktet hela natten. Ja ibland gör hon sånt, men mest på magen. Kattjävel. Om jag inte hade haft bella skulle jag vilja haft elins räv, den är awesomeness, kanske ska sno den om jag vågar mig ut på havet igen!

So long fuckers!

Two souls!

Äntligen äntligen äntligen äntligen har det släppt.
Efter Så många år.
Och det känns så jävla skönt att man blir lite emotional.
Det var en sån stor del av mig under en sån lång period
och sen tappade jag det, kan inte fatta hur skönt det är
att bara helt plötsligt vara tillbaka.

Helt overkligt, jag får tacka norrland för det,
dags att skaffa en rutig flanellskjorta!


Bonsoir mon cherie!

When the mourning comes...

Sitter och lyssnar på Christian Kjellvander, borstar tänderna och kollar lite på scrubs samtidigt, multitaska är min grej!
Kjellvander är nog det vackraste som finns ibland när jag åker till göteborg nästa fredag ska jag ladda mp3n full och bara åka tåg och lyssna finns nog inget finare än med riktigt vacker musik när man åker tåg och landskapen bara susar förbi. Kan inte minnas hur många gånger jag åkt genom Sverige med A fine frenzy, Regina Spektor eller Antony and the Johnsons i hörlurarna och bara bara tittat... Det är som plåster för själen med all denna fina musik i öronen och tomma landskap, inga människor utanför fönstrena bara träd, åkrar, sjöar, hus, hagar, så öppna landskap och stora vidder men ändå aldrig någon tomhet naturen kan aldrig vara tom! Det vackraste är när snön ligger på marken med.. Men ändå kan jag inte Riktigt hoppas på snö tills dess det vore lite overkill just nu. Men jag börjar min resa 04.25 på morgonen från bollnäs, kan ju räkna med många fina morgontimmar innan jag är framme i Göteborg...
 Jag och mitt soundtrack.

Det är ju så man blir galen uppladdningen på bilden fastnar på 80% känns ju väldigt nödvändigt. Usch och nu blev det den där vampyrfilmen på tv det är ju inte så himla trevligt när man bor i källaren alldeles ensam.
Bojkott! 


ovanåker is the shit ibland

älvbrinken är också ganska vacker t på vintern!

Okej men min sjukdom har till sist gett med sig även om jag fick ett litet återfall idag,
jag lyckades dock duscha idag och tur var väl det, efter den där mördarsjukan.
Schampoo x2 tvålx3 plus en helkroppsskrubb så kände jag mig lite okej igen.
Det har hänt något konstigt med mitt hår för varje dag som går blir det bara bättre
och bättre väldigt skumt, just nu är det awesome skulle bara behövas några drag med plattången,
sen skulle jag vara redo för allt...


Christian Kjellvander kryper under min hud.
Jag vill bara sitta här och skriva,
skriva tills alla ord tar slut,
och allt är tomt.


Men sånt får man nog skriva någon annanstans lite mer privat!
I wash my hands of you

sickelisicko!

igår kväll hade jag 39.5 graders feber det är pretty much alltså kändes som döden och det var efter jag tagit en treo! fatta va mycket feber jag hade haft utan den!!  nu ikväll har jag inte så mycket feber efter all alvedon men det gör ont i hela kroppen, samtidigt som jag inte har kraft nog att göra något och bara mår illa hela tiden så kan jag ändå inte ligga still! Blir gaaalen. Man borde vara sjuk i lag med nån så man hade någon att gnälla lite med och som underhåller en! Bella är inte så bra på sånt okej hon svarar men hon säger bara njaaaa hela tiden! Det kan faktiskt inte vara svaret på allt!
Nu ska jag fortsätta titta på sopranos och snurra runt ett par miljoner varv till i sängen.


allison och jag på matildas födelsedag!
Om lite mer än en vecka ska jag åka hem till den här lilla skitungen/världens bäst Alice!

mats åker skidor i edsbybacken inte dåligt!
Och den lite större skitungen Matilda Jelse och bo med dom över helgen i göteborg det ska bli AWESOME!
Fyfan vad jag saknar dom, inte lagligt! Jelse har ju till och med lärt sig åka skidor i edsbybacken av min pappa inte dåligt för att vara göteborgare de e! Efter det skulle hon ju lika gärna kunna vara bybo, det och varit på bonden då, båda testen klarade hon ju med bravur!
Det är en fin bild, jag knäpper kort på matilda och pappa knäpper kort på oss!