jag och...

41abedff0c51529c992196aedab8768c.png

jag och karin kollar på världens bästa eller kanske sämsta program, vem fsn vill vara tillssmmans med linda rosing liksom? tydligen en 19 åring och en som är 22.. snart ska jag åka hem och dricka en chailatte och ligga på spikmattan. schönt! dags att skaffa lite kanaler hemma med kanske. bowling på lördag, peppen! ska försöka mitt bästa att inte komma sist. lillkaj får nog ta smällen..


i brist...

0-70411c62ba2706b74a1040f832382310.png

i brist på condecco får man laga sin chailatte alldeles själv. Tur att man är grym påt då! nu harlhalebop styrt upp sig själv så mitt vanliga nummer funkar igen!


bella och...

0-54bd9274fefde5081cb9e4220bcf3c.png

bella och jag byter sängkläder, men hon är nog världens sämsta hjälpreda.. snart blir det promenad med zindy. Jossa fyller år idag, hurra 19 och ändå så liten! over and out


prövar mobilblogga...

0-266d5b76ff1643964058ca6737363e0c.png

prövar mobilblogga för första gången. superspännande, fin bild dessutom? måste man alltid lägga in en bild? skumma grejer!


en snorkråka på ögat...

är vad degen vill ge mig för att jag aldrig bloggar, blogga själv för fan i say! Det är inte lätt att behöva vara intressant jämt heller,... Så kvällens önskemål är en blogg om livet och finalen, jajamen here we go!

Livet är som en pannkaka åååh jävla karin vad svårt det är att tvångsblogga. Så jag skriver om en annan final istället, mästarnas mästare fy fan vilket bra tv-program, Malin Moström och Per Elofsson har ju varit bäst enda från början och till slut var det de två i final mot varandra, så himla härligt och jag höll tummarna och hejade i källarn på Malin. Hon var ju så himla bra och rolig! Var det bara jag som tyckte att Per och Malin hade lite connection? Undra om de blev kära de hånglade nog i ruinen när båda ramlat ner i mörkret. hohoho vore ju helt awesome... Sen när programmet var slut och de visade bilder på pelle fosshaug och hunden ville man gråta lite, så himla fint. Men Erica johansson vilken sopa! Att hon ens kom trea var ju fan skandal, hon var ju sämst på allt och gav upp på första momentet. Att hon kunna blivit så framgångsrik är ju helt sjukt, hon slutade ju med allt så fort hon tyckte det var jobbigt.

Men till den viktigaste finalen: Bring your knogjärn och pepparspray västerås blir nog arga när de förlorar, stackars jävlar.
Ska dock bli sjukt spännande att gå på årets händelse, har ju bara fått titta på tv från göteborg de senaste åren... Men nu blir det the real deal! Dåligt att man inte har några rödblå kläder bara... Och icke att förglömma Kicki Sigfridsson vilken duktig syster man har! Guld för er i år igen är vad jag förutspår och alla vet ju att jag är Saida.

Nu håller vi bara tummarna för att karins jävla ledband håller ihop och blir lite bättre till på lördag. Kom igen Degen Kom igen!  This is for you, men nu orkar jag inte tvångsblogga mer. Får avsluta med dagens låt.






Och apropå livet: GE MIG VÅR!!! DAMN JÄVLA SKITSNÖ JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG! VITT ÄR DEN FULASTE FÄRGEN I VÄRLDEN, DET ÄR INTE ENS EN FÄRG! SLUTAAAAAAAA!!
Yes please, vår, sommar, farmorscykeln, ån, brygga, bara ben, jacklös, ljusa nätter, frostkilen, hud som luktar sol, grilla, filt i gräset... NU!

Tips från coachen...



Så jag gillar ju att dela med mig av min ooooääändliga knowledge och tänkte tipsa om en grymt bra serie, so far i alla fall den heter United States of Tara och handlar om en familj där mamman är schizo och har flera personligheter. Kan bli hur kul som helst, speciellt Buck, i love Buck... Så här kommer en liten trailer.


Och ja det är Aidan från sex and the city som spelar pappan, I know!


the next big thing...

En egen lägenhet skulle sitta himla fint right about now!
Gärna en fin sådan med balkong.
Nu borde jag gå och lägga mig för jag ska jobba imorrn, men ni vet ju hur det är med sådant! Wellwell ska göra ett försök iaf, håller på att läsa om liftarens guide till galaxen, var ju ett par hundra år sen man läste den. Men snart är det nöjet över med, är inne på ajöss och tack för fisken nu bara en kvar. Några förslag på vad man ska läsa sen?

Nightie!

the more you give, the less you have to carry

Så här såg dagen ut: Vaknade åt frukost medans jag kollade på the city himla bra sen tänkte jag duscha och göra mig lite presentabel för att åka upp på byn för fika med arbetslöshetskommittén. Det gick inget vidare för när jag var redo skulle karin göra nåt med en bil och sin mamma, hängde inte riktigt med så då var det bara på med flanellskjortan och leggingsen. Bästa outfiten ever, flanellskjortan är pappas gamla som är så utsliten att den är mjukare än mjukast och har avslitna armar. Sjukt skön inte så mycket fashion. Så efter lite mer serienötande, kom alla hem så blev det stuvade makaroner och köttbullar, sjukt gott. Efter det ringde karin så fick jag till slut försöka slita mig från skjortan och the city för lite fika på ip med karin och lurk (men ingen fikade, lurken drack massa kaffe som vanligt bara) pratade mest bara skit.
Sen tröttnade vi och åkte hem, skjutsade hem en dödens lurk över hela barnängen. Trodde aldrig jag skulle hitta därifrån när jag lämnat av honom but i did!

Världens tråkigaste inlägg? I think so!

Dagens mest hypade:
Att jag inom en SNAR framtid ska få ett tvillingkort till tvn så jag kan se massa kanaler!! (YEEEY!!)

Dagens besvikelse:
Nya Tiger Lou albumet, tyvärr jag trodde aldrig jag skulle säga här om TL men va fan har hänt nya albumet är ju inte alls bra. Fanfanfan jag som hade så sjukt stora förväntningar nu när jag sent om sider fick reda på att de släppt nytt. Damn it, sometimes change is a bad thing! Jäkla folk och utvecklas. DET VAR JU FANTASTISKT SOM DET VAR!!

Bastards.

utan dina andetag...



På något vis växte vi ifrån Kent och jag kan inte för mitt liv förstå hur det gick till. Kent hade ju allt där ett tag och jag trodde alla människor någon gång i livet hade en Kent period. Kanske är det föråldrat, Håkan blev det nya kent men ändå hittar man tillbaka ibland och då känns det som om de alltid varit där i bakgrunden.. Alltid skrivit de där låtarna som visste precis hur man kände.


 

Femhundra mil i snön och det är ju bara on the up and up, blir nog en femte månad av snö och nu jäklar tycker jag faktiskt att det räcker. Annars är blogg.se dumma i huvudet och länkar min blogg helt fel till nåt annat sepe. Tack för den.
Ikväll blir det bandy, yey? Det är alldeles för mycket sport i mitt liv nu, sedan förra lördagen har jag varit på innebandy 2 gånger, kollat på fotboll 2 ggr och bandy 1 gång. Plus ikväll då blir det ju live. Härliga tider!