Den enda skivan du någonsin kommer behöva:






And then there was Timo...



Timo gör covers på alla gamla godingar.
Helt sjukt bra.
Speciellt Without you.




Nu ska jag klä upp mig och umgås med alftabor innan tranan.




dodododo

new do! It was about time!



new


okeeej det här är världens sämsta blogg och jag skaa bättra mig.
Bara inte just ikväll.


Back when we were our father's princess

Lappsjukast i hela världen ungefär. Nu ska man inte bo i byn. Håller på att blir helt gaaalen för jag behöver träffa lite folk. Har varit hemma alldeles för mycket och knappt träffat en människa förutom på jobbet. Ah kan någon förbarma sig över mig och supa lite? Imorrn måste jag ju vara chaffis och då helst nykter. Då när alla andra vill gå ut. Jäkla folk..

Here's to the new boy...

Vilket evinnerligt gnällande om att jag måste skriva nya inlägg!! Jag har absolut inget att skriva om för övrigt så det lär bli ett spännande inlägg!

Sååå den senaste veckan har jag kollat på hela sista säsongen av Veronica Mars, det är typ det enda jag gjort, vaknat, jobbat kommit hem sent, kollat på Veronica, sovit.. Och sen började allt om igen. För övrigt är det min absoluta favorit serie efter det här grymt underskattad och jag fattar inte att de inte fick fler säsonger än tre.. Tänk typ scrubs som har 11 säsonger nu eller nåt och är typ samma sak hela tiden! Va fan kunde inte Veronica få det då för. jävlajävlajävla tvbolag man vill ju veta vad som händer mer för fan. Ja jag vet jag har blivit slightly besatt. Dessutom vill jag att allt bara ska vara lite mer som i serier. Det hade varit så mycket finare och lättare så. Well så är det inte och lär inte bli heller! Sucks ass och det känns som om inlägget går utför just nu. Men happycheerypersons suger skit det vet ju alla! Den som vill får gärna ge mig säsong 1 och 2 av Veronica Mars, det vore hemskt uppskattat.

Okej nog om det tyvärr har jag inte så mycket mer att skriva om just nu eftersom inget spännande händer ÖVER HUVUDTAGET! Den här helgen är det jävlar i mig bäst att mina nya bästa kompisar styr upp det här. Helst på fredagen eftersom jag lovat vara fyllechaffis på lördagen till mina föräldrar. Sweet sweet life!

Nej nu måste jag nog sitta i duschen för lite kontemplation.


Do you make the cut?


Imorgon kväll hålls auditions för två stycken roller, uppsättningen kommer att pågå under tre veckors tid och äga rum  inom en tre mila radie... Sökande bör ha humor, mycket fritid samt ett giltigt leg.

Det jag söker är självklart en ny karin och Anna, det kan bli svårt men jag är inte kräsen. Okej mulken var ett dåligt förslag Karin, lite personlig hygien avkrävs samt att man kan prata någorlunda ordentligt. Annars behövs det inte mycket till.
Sååå det är bara att skicka in ansökan!

klart och betalt!

I'm doing it for the deg...

Egentligen skulle man kunna säga att blogglusten har övergivit mig, dock känner jag ett visst ansvar och jag har ju faktiskt lovat Karin att hon skulle få ett alldeles eget inlägg tillägnat sig. Soooo here we go.

OBS du måste lyssna på Karins absoluta favoritlåt just nu medan du läser det här...
(även om jag hatar den!)
 




The story about Degen, part 1:

Karin Kopparmalms är ibland den sötaste person på denna jord. Speciellt eftersom hon inte fattar det själv, så efter att hon läst det här är det väl kört med det. Nu kommer hon bli den mest självupptagne av dem alla svårt att tro? Yes amigos.. När jag träffade deg för första gången måste ha varit i knåda skola, men då kunde vi ju inte vara kompisar det hade ju aaaldrig gått! Så en sisådär 8-9 år senare, tja då var det dags. De senaste månaderna jag har varit hemma har Karin aka lammjägarn (mer om det senare) gnagit sig in som en av mina nya bästisar. Vilken tjej! Dock tvingar hon mig att supa lite för ofta vilket har lett till mera magkatarr och alldeles för många besök på bonden! På förfesten kommer alltid frågan "Joliiiiin ska du sova hos mig ikväll??" Hoho kan man väl, karins soffa är lite bättre än alla andra soffor. Fördel: den är stor, täcket är jätteskönt Och jag har fått en egen rosa tandborste hos henne det är ett säkert tecken på true friendship om nåt! Dessutom försöker annas katter alltid mörda mig. Så att sova hos Karin är lite bättre!
Sen är det ju det här med lammjagandet. Hon är en jääävel på att jaga lamm den där degen, hon vill ha dem unga och formbara och det är ju alltid en fördel om man är sån. Okej det här är jättesegt och jag vet inte vad jag ska skriva mer för alla som känner karin vet ju hur jäkla bra hon är!






deg

Det blev inget a4 karin men du får fan vara nöjd!