lamelamelame!

OKej sitter och väntar på att karin och joel ska komma och hämta mig för snart ska vi åka till bollnäs och shoppa lite, plus kinesen.. Awesome men världen. Degen Är Världens Största Gråttönt! Helt sjukt vilken klenis hon är Victoria och Daniel, vem fan gråter över det förutom karin, hennes mamma och anna, ja anna är också en gråttönt! Tur att jag är hårdare än hårdast! hahha förutom igår på oscarsgalan när Heath Ledgers familj tog emot hans Oscar det var fint då grät jag ytterst ytterst lite men karin ska alltid vara värst! That's why we love her!

Världens sötaste deg...dd

aaaand the b-day boy!

 Så nu idag eller det som ska bli idag bara jag går och lägger mig någon gång,
fyller min vän och kalciumkamrat Lurkas år. Yeeey 25!!
Halv vägs till döden och ändå så glad, sjukt!
Grattis grattis grattis

as

The b-day girl!



Idag fyller världens bästa jossi år! Grattis grattis grattis hoppas du får en superbra födelesedag fast jag inte kan vara där! Och ett amazing kvartal!

sfe

the bad guy


Jolin med det grymt bra minnet, del 1:
Varför luktar det så jäkla mycket Jenka hemma? Sjukt konstigt!

Ja just det, det är ju jag som varit på massage och luktar som en hel linimentsfabrik. Juuuust det.
Stupid!


För övrigt är nagellack min nya besatthet speciellt depends för de kostar ju bara 25 spänn och finns i miljoners skit fina färger. Dagens bästa är det barbierosa jag köpte idag så jävla fint. Det jag köpte sist det metalliclila är superfint med men började tröttna och hittat en ny perfekt nyans, Yey. Dessutom har jag fikat lite på centrumhuset med arbetslöshetskommiteén idag innan massagen det var ju trevligt, tydligen även ett dagligt engagemang.
Snart börjar Simpsons, det har jag ju väntat på heeeela dan.. Right.

Tack och hej leverpastej!

hook me up

cdv
för mycket mjölk

cv
och dans

cv

=
Bakisx1000

Melodifestivalen...

Alltså Petra Meade Vilket Jävla Pucko! Man vill bara slå ihjäl henne lite varje gång man ser henne. Snacka om att försöka för mycket. Dessutom kör dom ett öppningsnummer i leksand med samér, renar och igloos på scenen. Va fan liksom, jättekul skämt. Förutom att det är PRECIS så alla nedanför sthlm tror att det är på Riktigt här omkring, Jävla idioter. Jaja jag får väl ge henne att hon hade världen finaste klänning på sig ikväll, nu sjunger velvet med och hon har med så himla fina scenkläder. Det var ju ett rätt på numret iaf.  Så där livebloggat från melodifestivalen, får man bli reporter nu? Att blogga om melodifestivalen för tidiningar verkar ju vara ett jobb som finns i miljoner.

bond-a

Jaha du bloggen nu är det här riktigt spännande, hur ska det gåå? Bloggar just nu från Degens kök och hennes tokiga dator, om det blir lite konstig stavning och så kan vi ju skylla på att alla knappar på hennes dator sitter på fel ställen, sjukt jobbigt! Så nu sitter jag här i god ttid (!!!) och dricker vodka med blodapelsin-dricka och väntar på att karin ska göra sig iordning, jag trodde det var jag som var tidsoptimisten i det här förhållandet, sen blir det nog lite mer försup hos karin och sen ryktas det att jag ska gå hem till lurksystern för lite riktig förfest innan bonden. Kan bli himla trevligt! LATERS BBS!


sjukt passande låt idag! Fortfarande the veronicas dock

 

Revenge is sweeter than you ever were...

Ville bara meddela! Ska ju bli bättre på det här med att uppdatera, om någon känner sig manad kan de ju köpa mig en samsung touchwiz (inte den rosa) så kan jag blogga med mobilen, sjukt spännande dudes! eheh annars hade jag nog inte så mycket att säga, ska mest sova men läst ut alla min böcker måste låna nya pronto!
Nej nu blir det sleepytime, jobba imorrn!


Dagens musik!


frick on a stick!

Det är väldigt synd om degen just nu, sen i helgen har hon en supermega läskig stalker (som egentligen försöker stalka Krister Blod) men han ringer hela tiden fel till Karin så hon får Krister Blods konstiga samtal med mördarjonny som låter som en riktig jävla pervomördare! Hur fan kan människan inte fatta att han har fel nummer? Hur många gånger ska hon behöva säga det? Man lär ju bli megagalen om nån ringer var femte minut i flera dagar. Jävla idioter det finns här i världen, Degen skulle behöva en sån här man....


fgr

The worlds best faker!

Kollar på house och lyssnar på the veronicas lite emellanåt.
De är ju faktiskt riktigt bra.

Okej så idag när jag jobbade kom en liten tant/äldre dam, som tidigare jobbat på ica i byn i think, fram till mig och tar mig om axlarna och säger "Jag måste bara säga att det är så fint att du alltid är så himla glad och trevlig i affären, det uppskattar vi kunder!" När jag säger att, ja det är ju mitt jobb typ, så skakar hon på huvudet och säger. " Du vet det är faktiskt inte alla som är det!" hinthint okej det är ju det ju faktiskt inte men man måste ju vara lite diplomatisk på jobbet..
Sjukt väluppfostrad och förmodligen världens bästa faker eftersom man oftast är sur/trött/kroppsont/hungrig/less/förfrusen på en och samma gång, mest hela dagen på ica.
Men alla måste vi ju vara bra på nåt! Dock fortfarande sämst på bloggandet men jag jobbar på en plan för att förbättra det (läs, ta mig i kragen) nu blir det mer house! Lyssna på lite veronicas så länge, alla som heter veronica är min nya hang up i guess, Veronica Mars och The Veronicas excellent!


Long before rock and roll



Så nu vet jag hur Sture känner sig...  Hur det känns att vara riktigt jävla skitigt. Idag har jag städat på alfta industricenter och john deere fy fan vad jävla skitigt det var där. Ja som kanske inte de flesta vet har jag ju nu ett supermegaglammigt extra jobb som städerska, Grym på att städa men det kanske inte ä det mest upplyftande jobbet, man börjar jättetidigt, det är ganska tråkigt, eller tja man tänker inte så mycket på det faktikst. Tiden bara går och rätt vad det är får man gå hem. Helt. JÄVLA. Megaslut! Krommer känns som om den håller på att gå sönder bit för bit.

Okej nu orkar jag verkligen inte skriva mer, blev ju så fruktansvärt tråkigt.

Tack och Adjö ni får lyssna på en sång till nästa gång bbs!