poll!

Nu är det så här då va att jag faktiskt måste skaffa brillor och då blir det ju ett extreeemt svårt val, dags att hjälpa till här alltså! Rösta snabbt och bra nu!

borrland

nu är jag i hemlandet och det är ganska skönt, det bästa med att vara hemma är att alla sover så himla mycket middag, iaf i min familj. Det är fina grejer det, känner mig gammal men det finns fan inget skönare än att sova midag!
imorse lämnade jag världens skönaste säng 05:10 för att gå ut i snöstormen, okej inte så mycket storm mest jävelskap, det var motvind, snö och massa snö på backen så man verkligen fick kämpa för att ta sig till kungssten från nya varvet! Sen dess har jag åkt tåg med en skrikande unge i mitt öra, som dessutom spydde aslänge och varje gång jag somnade började han skrika och grina. Kul kille! Sen fick jag vänta en timme i sthlm för att sen kliva på härjedalingen och åka buss i 5 jävla timmar! det var verkligen inte så amazing och bussen var proppfylld och resan tog verkligen Aldrig slut! Sen återstod bara en halvtimme med bil hem till mamma och pappa, thank god liksom. Nu är jag hemma och har världens torraste läppar, mamma och pappa kolla på let's dance, jossan internetar på sitt rum och jag sitter i köket för att åtminstone kunna få låna lite nät. Svensson liv deluxe! Men det är rätt skönt emellanåt! Imorrn blir det nog folkan med anna och gänget, spännande skit!

Over and out från skogen!

fight girls

we're leaving town! hjalle och viktor åkte i måndags, emma i onsdags och imorrn klockan 06:00 drar jag med! Edsbypacket is skipping town och det känns härligt. Synd att emma mongot bara åker till sthlm, onödigt att stanna halvvägs kan man tycka! Just nu sitter jag hemma hos emma (som inte e hemma) och fryser ihjäl i nya varvet, kollat lite på emmas favoritserie fight girls, ganska coola tjejer! I natt ska jag sova i emmas säng det kommer bli glorious, inte direkt som min pinhårda stensäng, mjukare än mjukast! Igår tog jag jättefina kort i brist på att kunna sova, ska lägga upp dem när jag kommer hem till min m&p, tillsammans med alla miljoner bilder från diverse öldrickande. Emma har tjatat hål i mitt huve, dags att göra nåt åt saken. Varför piper emmas tangentbord helt konstigt när man trycker på å och t? Antar att det har nåt att göra med att linux hatar mig lika mycket som jag hatar det, kul skit!

06:42 går mitt tåg från centralen till sthlm, sen blir det vänta en timme där och resten med buss till edsbyn, inte framme fören 15:15 känns askul, verkligen! Det blir lång lång sleepytime imorrn!
Later!

with every heartbeat

skrev ett inlägg tidigare som var aningens för utlämnande och blottande men så här slutade det iaf, sensmoralen av det hela: Det kommer alltid finnas dom som blir sura vad fan du än gör! Vissa av dem betyder mer än andra och då kanske man får tänka om. Men jag har i alla fall inte dödat någon..

Haha det här trodde ni inte!

För ungefär ett år se skrev jag det senaste inlägget i den här bloggen. Ganska sepe att inte någon inte bara tar skiten och slänger det så långt det bara går! MEN efter väldigt mycket bloggsnack på senaste, ja vissa ägnar ju 8 timmar om dan åt bloggläsande. CRAZY! Iaf så tänkte jag att det kunde ju vara kul att återuppta dessa galenskaper. Vem vet man kanske tjänar biljoner på det som dom där småbrudarna i metro gör!
Det hade ju varit jävligt välbehövligt i så fall och ni kan skicka pengarna pronto!

Det var fina tider när bloggen Existerade på riktigt och mest var ett enda stort internskämt. Arvid <3 hahaha och när vi skulle Stalka Timo, synd att vi aldrig såg honom. Däremot brukar han bandmedlem som spelar synth eller vad det heter för nåt käckt nu för tiden hänga på pustervik och jazzhuset.. weird. Kanske ska fråga honom vart fan Timo 'är??

Lyssnar å¨j.u.s.t.i.ce och ungarna i låten gör en helt hispo, ikväll var det meningen att jag skulle städa mitt rum, byta sängkläder och lägga mig senast elva så kan det gjort, allt jag gjort ikväll efter jobbet har varit att ligga i min säng och kolla på dålig tv samt internetat.. Good luck with att fixa allt imorrn! Mitt klädberg på stolen är fan större än mount everest. kul skit.

Nej nu blir det till att dona lite.

project till helgen, städa rummet och sluta leva på kings!
Kan bli svårt det är så himla trevligt.
Tja!