kollar på...

0-44c8670f72224de646ab624fd2c6c965.png

kollar på fotboll i vischan, hur gick det till? Dessutom är inte en kakanbrakan med. Men vi hejar väl på kajsa då :) stekhett!


HA-HA!

Just nu skrattar jag som mobbarn i Simpsons för jag läste just det här på Alex Schulmans blogg:

Träffade en komiker på stan igår kväll. Vi kom att tala om Martin Soneby, som han hade arbetat en del med. Jag berömde Martin för visat mod i de här klippen där han retar upp fotbollssupportrar och sedan får löpa gatlopp. Komikern fnissade och berättade att allt var uppgjort. Varenda litet klipp är riggat. Ingenting är äkta. Alla huliganer är statister.


Tacka fan för det! Ballar av stål my ass! Riktiga ballar av stål var ju iaf först och aningens aningens nyskapande. Blir ju inte lika spännande om man bara tar exakt samma sak och gör det på svenska!

HA-HA!

världens kanske...

626803ca795d70108905a5ae32525bd5.png

världens kanske finaste skor, jag blir alldeles glad när jag ser dom. Nu är jag påväg för att klippa håret, vet inte riktigt hur jag ska göra dock. Men solen skiner och det är varmt! Det räcker för mig


good cop/bad coop

ett litet utdrag:

Josefin säger:

vi borde ha en gemensam blogg. vi är fan värsta grymma teamet. lite good cop/bad cop.. det hade den kunnat heta faktiskt.

Jolin säger:

det borde vi hade varit så coolt

Josefin säger:

haha ja. man hade bara kunnat klistra in våra msn-dialoger typ haha

Josefin säger:

btw så är du SÅ bad cop

Jolin säger:

det räknade jag ut på en gång!

Josefin säger:

tänkte det, ville bara understryka det ifall du plötsligt förlorat all självinsikt

Josefin säger:

man vet ju inte vad som händer med folk som flyttar till norrland liksom, jag menar, du har ju börjat springa och skit, du kan ju uppenbarligen ta dig till vad fan som helst


nu ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack. Lycka!
xoxo


Lycka är att vara glad,
varenda JÄVLA dag.


fikar på...

0-6c68a826bd3ba3b1cde9e1fbbe82ca5b.png

fikar på centrum som vanligt, härliga tider. Imorn blir det kanske tranan hualigen


this piece of poetry is meant to do harm!


this piece of poetry is meant to do harm,
it's meant to make you shiver.
You go a head and shiver,
shiver now for your soul
it will be crushed,
like you crushed my head to the wall.
Bang
  Bang
    Bang

It's meant to make you see,
see the error of your ways
and how peace and love and harmony,
just isn't for you.

But that's okay because when all this is over
then I'll be the one breathing free.

And your head against the wall.
Bang
  Bang
    Bang

till slut...

41667c1470494c46afdb4fa23c445648.png

till slut så blev det en cykel i alla fall, stod mellan den här lch en som kostade 6400 tur att den här bara kostade 2990 då!


I'll give you my mornings.



Jahaja då var man vaken igen då, sminkad och klar skall åka till bollnäs med min far för att hämta ut min p-piller och the hunt goes on för den perfekta cykeln! Spännande grejer!

Igår natt efter jag åkt ifrån anna blev tydligen nån påkörd vid folkets hem igen, snacka om olycksdrabbad korsning! Det här är väl tredje sen karin och anna flyttade in i röda huset..

Påkörd vid Folkets Hus i Edsbyn

Gävleborg 16 maj 07:32
En person blev natten till lördagen påkörd av en bil vid Folkets Hus i Edsbyn. Den skadade var vid medvetande när ambulansen kom till platsen. Bilföraren misstänks för drograttfylleri, uppger SR Gävleborg.

Nej nu kläder och frukost! Laters!

jag färgar...

109a8ab6926650c06633e9a1e3161327.png

jag färgar håret på anna-lee gissa färgen!


paris

Om jag inte får ligga med John ME vill jag inte ligga alls! Så det så!
Going strong på ett år, tre veckor kvar bara.. och det lär ju ingen fucka up!  hohoho

(so funny!)

såååå

så cyklade jag och pappa till knåda sport, där cyklade jag fram och tillbaka ett par miljoner varv för att pröva ut den perfekta cykeln, hittade den men den var så jäävlarns dyr och den kommer bli snodd på fem sekunder av dubbelerik eller annat pack så läre fundera ett tag påt. Synd att den var så jävla skön, får kolla lite i bollnäs imöra om de har någon lite billigare kanske..

Nej nu lagar jag ruccola och soltorkade tomater-paj en av min specialiteter!

För övrigt efter knåda så fick jag värsta rycket och kom på att jag måste åka på apoteket och hämta ut nya p-piller. Gissa om dom hade dom inne!? INTE varför i hela världen måste jag äta specialisar som iiingen annan har tydligen så att apoteket inte kan ha ett litet lager av mina, så här var det när jag skulle hämta ut sist med, SOPOR!

Ikväll blir det filmis på byn hurraaa

topp 3





the top three things right now:
1. Iskalla duschar
2. cykla
3. aussie miracle, inpackning

Let's get married, put a fence 'round our house, let's make some babies. leave for Paris tonight..

Kära dagbok idag är det 3 veckor och 3 dagar sedan jag sist biktade mig. Jag är mycket väl medveten om att jag inte borde få ha en blogg som uppdaterar så himla dåligt. Men inte mycket har hänt sedan sist, kände dock en överväldigande lust att blogga idag, bara spill it all.. Men det kan ju inte vara hälsosamt eller snällt mot andra but here we go! Igår var vi (the gang dåra) på farmers-fest och det var helt klart över förväntan, tills det ballade ur lite grann för mig och min släkting allt detta på grund av samma person. Vilket sammanträffande! Dock var ju vissa värre än andra även om jag ångrar vissa saker lite bittert idag, det första jag tänkte imorse när jag vaknade vid åtta var  ÅHNEJ den där rackarns fyllan blandat med fina vänner, dock lite sticksiga men det gillar vi ju, fick mig alldeles emotionell och helt omdömeslös. Det där emo har hållit i sig hela dagen och jag har gråtit lite för allt mest hela tiden även om det inte har varit direkt ledsen gråt så var det ändå flodportarna på helspänn, men man känner sig lite renad efteråt? Det var så illa att jag till och med grät på Americas next top model! HAHA då är det jävlar i mig illa! Men nu är det bra nu behöver jag inte gråta på sisådär ett år eller så. Schönt!

Dock känner jag att jag borde be om ursäkt till farmers intervjusoffa för vinduschen, det var inte alls meningen, jag skyller på Ls crazy dance moves och vi alla vet ju att när jag och lurkas dansar styrdans(isch) då har fyllan gått lite för långt.. Med eller utan likör 43.

Så där nu jävlar fick ni en bloggning utav bara helvete! Intimare än vad som är bra för själen men there it is!
Nu lyssnar jag på John ME - Paris på repeat, det finns inget finare och jag ska gifta mig med den mannen. Fast då skulle jag nog gråta jämt, han sjunger så fint att hjärtat gör ont. Check it out!

http://open.spotify.com/track/317TzRV0tlr98Z4CIrCJ3I