crushcrushcrush

hej imorrn ska jag klä ut mig till robin och gå på lisebergsfest. kul skit.
Nu ska jag titta på dirty sexy money verkar braaaao.

Nu orkar jag inte skriva mer...

Tröttare än döden idag med skööönt att vara ledig imorrn!

123456789101112131415 16!

bella tror hon är nån slags människa eller nåt för hn vill hålla mig i handen, värsta knepig. Nu har jag badat badkar och blivit ren det var ju himla tur de! De tre senaste dagarna har jag varit världens tröttaste människa, igår lyckades jag sova middag två gånger och ändå vara trött nog att sova direkt på vanlig tid. Men sen så vaknar man ju också tusen gånger varje natt. hur kul som helst!

Nu tittar jag på barnmorskorna emmas nya favoritprogram, får väl erkänna att det är ganska bra då. kul med alla barn och mammor som skriker och är höga på painkillers..
Råkade zappa över till morrongänget och där var grabben hela dan, Timo! Shit vad bra han var, morgontrött, aukustisk och obekväm men alltid lika rolig och duktig! Fifan! Han spelade sixteen och i wash my mouth with soap before i go med bara sin lilla gitarr, riktigt grymt. Nån får gärna ge mig en biljett till på fredag när han spelar på konserthuset med llite stråkar och jox, verkar ju amazing! Givemegivemegivemegive!

image7

You handsome devil!

I'm not gonna write you a lovesong

hej idag är nog världens tröttaste dag, har sovit middag två gånger på samma dag och skulle lätt kunna somna vilken sekund som helst nu ändå. illa illa! kollat på en dokumentär om farbröder som kör lastbil 480 km på is mitt i freeeezing winter i kanada med typ tusen ton grejor på, verkar riktigt crazy men det var superintressant. 50 minus grader och fick du problem med bilen och inte kunde laga det själv var det bara att antingen stänga av motorn och frysa ihjäl, eller låta motorn gå och vara varm tills vibrationerna från motorn gjorde så att bilen gick igenom isen. Kul skit om man inte är nära nån annan chaufför liksom. Men jäklar anamma vilka pengar de tjänar, en normal årslön jobbade de ihop på 6-8 veckor.

okej det här var ju ett jätteintressant inlägg, Verkligen!

image6
brumbrum


trash in a dress

Idag var jag och leffa till röda sten och hälsade på (emma bor så nära man nästan kan komma och jag bor jättenära emma, värsta grejen). Det var så himla fint och vädret var perfekt, vi kollade på lite tokiga båtar, synd att jag ser så dåligt bara.. Däremot åkte inte stenafärjan förbi så grymt besviken, måste tajma in den nån gång. Däremot lyckades en pytteliten båt på hundra meters avstånd skapa såna svallvågor att min rumpa blev helt blöt. Det var säkert femtio minus i vattnet och sjumijarder bakterier i vattnet, nästa projekt blir att hitta ett metspö, vore awesome att ha. Mitt fyra månader för sena nyårslöfte blir att hänga så mycket på röda sten som det bara går och bli full på livsglädje av solen som emma säger. Kanske man ska skaffa en cykel?

NEJ just det! I sommar var ju sommaren jag och emma skulle lära oss att åka skateboard. Det kommer göra så ont och jag kommer vara så värdelös på det att det är helt sinnessjukt, men nån tålmodig människa får jättegärna ställa upp och lära oss, annars måste vi lära oss själva och det verkar vansinnigt. Vansinnigt farligt!

Appropå röda sten tror jag att jag såg nåt som såg misstänkt likt janssons graffiti där, men man vet ju aldrig med mig och mina blindögon liksom! Hoppas mamma varit till hartman och fixat mina glasögon idag, känns som om jag ser sämre och sämre för varje dag. Haha idag frågade emma om såg vad det stod på bron, alltså det var typ hur långt som helst hur ffan trodde hon jag skulle kunna se den lillalilla texten, får väl ta med mig kikarn, vi gissade på 45 meter, nån som vet om det st'mmer? Och Kan man överleva om man hoppar helt rakt, dör man bara vid magplask eller annat snevingel? Vore bra att veta!

Band of horses är fina grejer för övrigt, lika som håkans nya skiva det är fan inte fel.