abolutely no decorum

sitter och kollar på p3guld efter att ha fått spö i två timmar av damon i biljard. men jag vann en match! so fucking good.
ola salo ser ut som jesus med skägg, vita kläder och ett sjujävla budskap, men med slingor i håret och bröstet bart. Så kan det gå. Men det räcker för mig just nu. träffade min undergranne för andra gången idag på vägen hem från bussen. han är sjukt trevlig, ska försöka att inte vara så jävla högljudd i fortsättningen. synd att han inte var liiiite snyggare bara. Annars hade han nog varit ett kap. Jag behöver verkligen sova men jag Orkar inte. det var sjukt nice att träffa damon igen, även om han spöade mig lite för hårt, oförlåtligt! Nästa gång kommer det gå mycket bättre. Måste fokusera bara. Så den som vill ha spö i biljard kan ju ringa. Nu orkar jag inte mer. Tack och hej leverpastej!

Don't let her drive the train!! OH NO!

idag har jag varit dagschef på hk och därav titeln. OH NO! fast det inträffade ingen katastrof, den här gången. Jag ska inte lova nåt till nästa gång. Känns lite konstigt att vara chef när alla andra är minst tio år äldre än mig. De flesta många fler år än så äldre än mig,. Joförjagvetjusåmycketbättreänerliksom. men det gick  bra för jag är ju en sån auktoritet! HU ja! den 31a börjar jag jobba heltid där. känns som döden. men rikemansdöden i så fall.
Jag har köpt världens godaste parfym och bella är så himla gosig nu. Och inte på det jobbiga sättet. hon ligger i mitt knä nu och kurrar och stryker sig mot min kind, Så gullig. annars hatar jag det.

Annars är just precis det Här
http://www.youtube.com/watch?v=SB5xoDEOgec det vackraste just nu. Paolo Nutini är det vackraste och mest begåvade just nu. Finast sångröst EVER.

PUSS

i fell in love with the seaside

ett år äldre och hemma i göteborg igen, men jag känner mig som en kulturkrock på e6:an. Det mesta är lite fel och off, jag har inte vant mig än. Jag har varit i edsbyn alldeles för länge, idag när jag gick av bussen i brunnsparken och det blåste som fan och var grått och mulet kände jag mig helt förvirrad och vilseledd. Var det här Hemma? Jag har tappat spåret. Var fan var jag, vad gör jag, vad vill jag egentligen? 
Funderar på att börja plugga igen, men jag vet inte vad jag vill och idag när jag läste metron fick jag syn på en platsannons där de sökte djursjukvårdare och då kände jag suget, långt inom mig. Fan vad jag verkligen Ville och Trodde på att jag skulle bli veterinär eller liknande förut. Och sen trodde jag precis lika hårt på att jag ville bli förskolelärare. Och allt jag vet just nu är att jag inte Klarar att plugga. Det är något psykiskt fel på mig. Man kanske skulle gå och bli hypnotiserad till att få lite självdisciplin och reda ut hela jävla alltet.

Men Nu efter 4 jävla månader har jag fått min lägenhet lite hemtrevlig och mysig, jag vet inte vad som hände i måndags, men jag lyckades reda ut lite meningsskiljaktligheter mellan mig och min jävla lägenhet. Jag tog fram typ tre nya saker och allt blev helt annorlunda, flyttade en lampa och nu är det fint på riktigt. Så att man kan vara här. Helt unbelivable som brillis skulle sagt. Något hände och allt var bra igen. Men om två månader ska jag flytta igen. Någon som har en lägenhet att ge bort?
Fan vad jag verkligenverkligen vill ha en Egen lägenhet, som man får tapetsera om och inte behöver flytta ifrån efter sex månader. Jag är så jävla less på det.

Jag vill shoppa och jag vet precis vad jag vill ha.
en svart polotröjan, helst en sån som emma har.
ett eller flera par svarta stuprörsjeans + ett par lite mer baggy vanliga ljusa som man kan jobba i
ett långt guldhalsband
en trenchcoat
ett par svarta pumps
de bronsiga sneakersarna från din sko jag såg för längesen

om jag fick det skulle jag vara alldeles lycklig. Tack på förhand.