saker jag...

-caaa69f5f45d5f7a66afde2c9e866b0.png

saker jag köpt på ikea och glömt bort: hittade just två ugnsformar fortfarande inplastade från ikea, frågan är bara när fan har jag köpt dom? hittade dom högst upp i ett skåp men har absolut.inget minne av att köpt dom..


not so new shoes...


Så jag är ledig idag och hade sån himla tur att Paolo Nutinis uppträdande på ellen var idag, trodde jag! Mycket besviken, som de flesta borde veta är Paolo typ THE hottest, typ så snygg att man skulle ge honom rohypnol och gifta sig med honom om man såg honom... Men under hela uppträdandet öppnade han inte sina ögon EN ENDA GÅNG helt sjukt, okej visst han hade känsla eller whatevvva men han såg ut som ett retard speciellt när han dessutom hade jordens sämsta hållning, något besviken! något i tell you! Han som är så jävla bra och snygg i vanliga fall!


man är...

7d74c0e7d4ae8fe167f64d67e7f0bc86.png

man är ju smörgåstårtekungen


make up make out



eftersom jag har varit duktig denna helg och inte varit full vare sig på Markoolio eller på annat sätt så tyckte jag att jag förtjänade att beställa en ny mascara och ett rött läppstift som jag vela haft länge.. Tänkte ju köpa lancome fatale genom båtMaria men orkade inte vänta så beställde ett annat från Eleven.se som tydligen ska vara hemskt bra kommer inte ihåg namnet men Max Factor är det iaf och läppstiftet med.. Får se om de är något att ha... När jag ändå är inne på sånt där kan jag ju bara supermegarekommendera världens bästa hårschampoo och balsam, så jävla bra så ni anar inte och dessutom skitbilligt! Sunsilk fabolous shine är så bra att jag inte längre fönar håret... Förutom blev mitt hår så flygigt och helt omöjligt på alla sätt och vis, men efter att jag började använda schampoot med har det magiskt nog blivit bättre. Ja balsamet är till och med bättre än mitt Aussie Miracle som ska vara en superinpackning.. Eh mycket produkter nu och eftersom jag inte får gratis grejer som blondinbella och company så får det här räcka.. Men om nån skulle vilja skicka grejer så feel free!

Nu ska jag kolla på ice age 3 dawn of the dinousarus! Excited!!

världens gulligaste...

28050314197ea8dd94df3cb358659563.png

världens gulligaste bella sover i en låda..