drunken hands

Nu var det slut på arbetslösheten! Skönt var det, men på lördag ska jag börjar provjobba på ica i alfta sjukt glammigt! Speciellt att inventera i två dagar, fy fan inte s kul men då kan man ju checka out vilka man ska jobba med i lugn och ro iaf.. Blir nog jättespännande. Nu ringde min pappa hem och beställde mat tills han kommer hem på lunch.. Sjukt glamoröst att vara hemmafru! Sen ska jag baka äpplemuffins och åka till erikshjälpen funfunfun! Men nu ut med hunden!

The new beginning!

bara så ni vet är haruhunnebunnehun ny starten, om man nu ska ha tagit sig sta och flyttat från storstaden, världens metropolen och universums centrum göteborg 622 287 inv i tätorten till edsbyn 4060 invånare alles! Då får man ändå ta och dokumentera hur fan de nu ska gå till!

totally stuck in reverse!

idag har jag varit uppe sen kvart i sju och varit till bollnäs på sjukhuset.. återbesök efter typ fyra år! Det går framåt! Det var ju inte direkt good news all around om man säger så! Men skönt att veta ist för att bara gå och undra om det kommer bli svårt. Men det är ju inte direkt aktuellt än på ett tag får man hoppas.. Men resten såg bra ut inga mer jävelskap vad man kunde se på ultraljudet. Haha usch det är fortfarande lite läskigt att göra. Fatta skräcken att se en sån där liten räkbaby där inne, fyfan, men det hade ju varit sjukt osannolikt var ju inte direkt därför jag var där så att säga! Kommer nog dröja många år till hua!

Sen var jag och sökte massa jobb gick ganska bra ändå får man lov att säga! Sen gick jag och zindy ut en lite sväng, fast hon orkar ju inte gå speciellt långt nu för tiden.. Hon orkade i princip hämta posten och köra in soptunnan, springa lite i gräset pallade tanten idag med... Sen sov jag och djuren middag, så skönt! Bella i fåtöljen och zindy brevid på golvet, det funkar bra när båda är lite trötta. Men Bella brukar ju få lite ryck ibland och ska leka med Zindy, inte så uppskattat när man är en 70 år gammal tant med ont i lederna!

Karinjäveln och anna tycker jag ska flytta upp på byn, lägenheten mellan dom är ledig och har tydligen stooor baaalle enligt anna... Typiskt henne och bara tänka på sånt. Hahah nä vore sjukt kul men 3800 känns ju lite much när man inte ens fått tag på ett riktigt jobb än Och skulle spara pengar!
Men vilka syjuntor vi kunde haft!

Dom där ögonen vägrar dock fortfarande att lämna mig..

....


Varför har man så sjukt mycket omaka strumpor? Varför försvinner bara en? Helt jävla ologiskt, det måste vara livets stora mysterium!

Vi har en sjukt stor gräsmatta!

okej this is a new chapter! Jag har varit hemma nu i typ tre dagar, fick ju till och åka till uppsala direkt när jag flyttat hem, men iaf nu har jag börjat acklimatiserat mig! Igår bakade jag två olika sorters paj och klippte gräset, när  jag fick på mig snickarbyxorna, kängorna med stålhätta och jobbarhandskarna då kändes det faktiskt inte helt fel.. Är jag här uppe så är det väl för fan bara att embrace it! Om jag fick, vår gräsmatta är nog vansinnigt jävla mega stor! Jag hann gå en gång fram och tillbaka på  BREDDEN innan jag måsta tömma! Sjukt kul! Myggen bet mig och svetten rann, var väldigt nära att jag skulle bada i ån när jag var klar, men vågade inte bada själv gammelgäddan kanske hade ätit upp mig, men det såg nog mest bara svinkallt ut!

Dessutom har jag varit och kollat på en jättefin stor etta, det är bra att folk kastar lägenheter på en så fort man kommit hem, men det var ju aningens förtidigt, dock har de tre månaders uppsägningstid så vi kan väl hoppas att det fortfarande är aktuellt då..

Jag har fått en liten hang-up på en människa jag egentligen känt hela-sommaren-ish men som min sista vecka i gbg bara tog över, dom där ögonen bara följer efter mig... Fast inte på något dåligt sätt men nu drömmer jag om det också...
Men jag har flyttat alla har flyttat och det är nog mest bara realistiskt i teorin, Men sjukt fin teori!
Att det inte slog till lite tidigare bara! Man är väl ett slo-mo som vanligt. Nu ska jag gå och äta frukost sen kanske jag måste klippa klart den sista lilla biten av gräsmattan jag inte pallade igår. Varje gång man gick och tömde så kände man hur trött man egentligen blev, Men det var ganska terapeutiskt, det enda man hör med öronskydden på är sina egna andetag och motorn, tänker inte på något annat än att gå i rätt linje och få med allt. Den där snurran man drar igång den med gör mig vansinnig man man blir sjukt stolt när man lyckas dra i gång den på första försöket!

It's a very very spännande and dangerous world up here in the södra norrland!