the bluest eyes in texas

de senaste dagarna har jag fått flera klagomål på att jag aldrig längre skriver i min blogg. Vad är det för fel på er egentligen som vill läsa skiten? Okej om nån hade gett mig betalt för det här. men det får jag ju inte. kul för mig att slösa min precious time på att skriva meningslösheter här när jag kunde gjort nåt mycket viktigare som jag vet inte vad. samla på frimärken eller nåt...
okej dagens värsta någonsin: att det är lördag och jag inte går ut. även om jag inte orkar så är mitt hår helt PERFEKT just nu. det grämer satan ur mig. arvid har samma problem så han håller mig sällskap och pratar skit. eller itne skit livets stora nödvändigheter och problem diskuterar vi. som att håret är perfekt när man absolut inte vill gå ut. och som att om man gifter sig rikt är det fan ens lagliga rätt att vara otrogen. Mest om man gifter sig med nån medelmåtta eller äcklig gubbe från texas eller lidingö BLÄÄÄÄ bara tanken får mig att må lite illa. blekfet, svettig, kostym och begynnande flint men fortfarande glest flottigt hår och full som en kastrull. Sån är dom hela bunten! Och högljudda! Och röda i ansiktet! Nej fy fan. Tacka vet jag omöjliga indiekillar med spindelbensbyxor och relationsrädda så det bara skriker om det.

Självklart ska mitt fittjävlainternet lägga av när jag sitter och skriver det här så antingen får jag skriva på tills det kommer tillbaka eller spara det någonannanstans. HUJEDAMIG. din gateway verkar vara offline. kul! sluta gå och lägga er tidigt jävla grannar. ikväll när jag satt i fönstret bråkade mina snettnedanför grannar med sina grannar och sa att ena tanten var en alkis som gick till jobbet full. då blev hon jättearg och skrek massa. det var lite spännande, synd att det var så mörkt att jag inte såg vilka de var.
VARFÖR GICK JAG INTE UT!! mitt hår är ju helt perfekt. sepeeee. okej jag ska sova annars kommer jag bli ännu bittrare och argare även om arvid gillar det. funka internet så jag får sovaaaaaa. FUUUUUUNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. jävelskap!

somebody told me

damon gnäller för att jag aldrig skriver här. so this is for you smörgåsgurkan! nåt är inte riktigt som det ska.. kom just hem ifrån jobbet, efter att ha solat på stället brevid hemköp och nu sitter jag och äter mellanmål på kesella, en banan och en powerking innan jag ska gå ut och gå. visst låter det skitskumt?  this is not me! kanske man skulle ta och bli lite fit? den här veckan verkar det tydligen som det.. hoppas det håller i sig mer än en och en halv vecka som det redan gjort!

jobbet går bra eller tja svintråkigt som vanligt men jag är ju bäst i hela världen där iaf. och det är ju tur att man har någonstans att vara det med på.
mest ångest just nu över: om man ska ha långärmat eller inte på rundan och att jag vill gå ut fast ingen annan vill och jag borde inte. Inte så dåligt!

fått ledigt halva 26e så tt man kan gå på kickoffen och faktiskt ha lite förfest innan. plus 27e så jag kan vara jättebakis och orkar jobba lördagsöndag på liseberg. ska bli kul ändååå.
okej we're losing sunlight! Bäst att gå.
NU har jag skrivit iaf. CIAO