No one wants forever

Idag tar Matilda studenten det är fantastiskt vad man kan tycka om någon som man just träffat. Paddan och Pelle forever <3 Hoppas hennes student blir grym. Jag orkar inte pallra mig bort och titta, speciellt eftersom jag inte hittar ett skit. Men det går bra ändå.

GRATTIS gumman, passa dig för fulsprit, läskiga gubbar, knark och hajar. Så kommer allt bli bra.



Idag blev jag väckt av målaren som bestämde sig för att inte måla och att hålet i väggen inte var mitt fel (vet väl alla). Sen gick han igen. Snart har jag semester, det vill jag inte. Eller jo men inte åka till mamma och pappa. Jag vill vara hemma och ledig. Mirabella ska åka och hälsa på i byn med och stanna där helt ensam i en vecka. Hon kommer vara förbannad. Men det blir bra. Emanuél kan dra, han är inte till någon hjälp. Men det visste vi ju redan.

Hultsfred! Och Tiger Lou, jag dog nästan. Det kommer bli fantastiskt. Suz och emma och arvid. Fattas bara lite billie och suburban tror jag. Och jag har inget tält, ingen solstol heller, men shit palla bära för fan. Men det fixar sig, får fixa hos pappa. Han kan allt. Och har allt. Pryltönt deluxe.


Nu orkar jag inte mer, du får vara nöjd knarket. Håll tillgodo!

gold lion

Hej mitt hår är fan lila. Inte så jävla meningen. Men så kan det ¨gå, även om jag hellre varit ett guldlejon.
Igår tittade jag på esc med suz det var fint och party. Heja Carola för fan. Hoppas hon vinner hela skiten men det kommer ju aldrig gå och ryssland är farliga med mördarballerinor och snygga kläder.

kissu

Halo

Nu är emma hemma fast hon sover nästan hela tiden, men det gör inget. Igår åkte jag dit och trodde att jag bara skulle hälsa på en stund men efter typ en kvart pallade inte emma längre och ville åka hem. Och det fick hon väl. Hon går inte ens som en fällkniv.

Hej intressanta saker!
idag ska jag jobba fyra timmar, hemskt jobbigt. Men först ska jag tvätta och hämta ut medicin åt emmaslemma. tjenis

Era jävla sepen!

Hej jag hatar er och jag är så förbannad. sluta göra allt drama.

Jag hatar det, lägg av för fan. Just nu är göteborg för litet, helt sanslöst men sant.


Dra åt helvete.


The sound of crickets

Allt är så jävla bra.

Emma har köpt en grill och visat sig vara grillkvinnan nummer ett. Dessutom ska vi köpa en sköldpaddspool med ratt som vi ska ha och bada i på vår balkong, det är sepe vad mycket man kan göra med en stor balkong. Fast man får nog egentligen inte grilla på balkongen men vi är i trotsåldern som vanligt.

Jag har druckit öl och allt är bra.
Jag har världens bästa liv och emma och vänner.
Tjenis.

If I fall in love would I dare to let it show?

Hej det är sommar, jag ger emma vattenmelon på balkongen och lagar stuvade makaroner, och allt är bara så bra. Igår jobbade jag sista dagen på hemköp och det var så skönt, kommer sakna ammi och phil och kanske jonas lite i alla fall. Och maria. Men fan inte mördarhasse.

Liseberg är bra som alltid och i måndags grillade lyckohjul och det var världens bästa kväll. I helgen blir det mycket men det gör inget.
allt är bra.