she's my heroinne...

Jag vet inte varför, hur det kommer sig eller om man ska bli lite rädd.. Men på något vis har min bitterfittigaste och underbara vän Jossi fått en helt ny approach på saker och ting som involverar alldeles jättemycket pepptalk och mig. I know! Väldigt skumt, i början blir man lite rädd för det är inte så jag gör saker, eller ser på det, men när det börjar sjunka in kanske det kan funka. This isn't so why not try a new thing... Ibland kan man behöva lite pepptalk och känna en pistol i ryggslutet för att ta tag i sig själv och andra. God knows I do!




fh

Meet my new man...

My new man och vårens låt... Laredarchie nog med det!


minne för livet!

Kajsa THE uppåttjack inom bowling gör en strike (tror jag om det inte var en spare men då borde hon ju inte blivit så här glad) Måste ju självklart fira med diverse segergester och med SÄLEN framför allt. Självklart! Det är nog det sämsta försöket genom världshistorien, men det roligaste! Väldigt väldigt längesedan jag skrattade så jag inte kunde andas. Fyfan vilken jävla grej ni borde varit där eller ja det var ni men ni borde ha kollat!

<3 kajsa the finer minor


nerdtastic!

how nerd is this?? Såg just reklamen för att tv4 skulle börja sända repriser av dark angel och blev alldeles till mig, BARA det! Men sen ser jag att det är i tv4 sci-fi och ville verkligen ha den kanalen? What the hell snacka om att gå överstyr...

Ville bara ni skulle veta att nu har det tammefan börjat balla ur!
No wonder att det snart gått ett år!

och solen...

-68eef5cf535fc7b566513e5a251cbd6.png

och solen skiner över alfta, för ovanlighetens skull. Just slutat jobba, sitter och väntar på bussen i solen. förhpppningsvis hinner man hem, äta och gå ut på en prommis innan solen går ner..