ingen pappa på taket...



men jag kommer bli en katt-tant fy fan lika bra att slå på stort och skaffa några getter med... Kanske till och med en papegoja, så man har någon att prata med. It sucks förhoppningsvis finns det någon trevlig syjunta att gå med i!

omtar på loftet

Dagarna går jättefort och jag vet inte vad, har fått någonslags inflammation i armen som gör svinont, lösningen på det är tydligen massa voltaren gel, ipren och bandage hela vägen upp över armbågen enligt min mamma, okej det gör lite mindre ont iaf! Inte bästa stället att ha ont på när man jobbar där jag gör, använder den där veka lilla handleden pretty much om man säger så! Men va fan jag jobbade ju med den när jag hade så ont i den att jag trodde det var en spricka i handleden, ibland så biter man bara ihop och gör saker fast det gör så sjukt ont att om man bara gör någon rörelse lite för hastigt eller knycker till på fel sätt så hela ansiktet blir till ett o:av smärta och grimaser men ändå så jobbar man vidare och ser glad ut. Tack endometriosen och magkatarren för att du lärt mig det! Även om jag kan vara jävligt gnällig över småsaker är det lite konstigt hur man kan ignorera saker som egentligen är bra mycket värre än att man bara är trött/uttråkad/ont i fötterna/whatever och inte säga eller göra något åt det bara för att man jobbar eller inte vill besvära folk man inte känner så väl med det liksom... Suck it in big girl!

Jaja skitsammaaaaa, idag när jag skjutsade min lillasyster till alfta trodde jag att jag skulle dö! På Allvar shit jävlar vad läskigt det var, jag kör på stora vägen, kanske lite föör snabbt visst, men inte speciellt mycket oc¨h så ser jag hur en röd volvo kör mot korsningen mot skogstekniska och ut mot stor vägen och han kör så jääävla fort min mage bara knyter ihop sig och tänker att nu jävlar är det kört vi kommer krocka eller så kommer han fara rakt över vägen ut på andra sidan mot vattnet. Det var helt sjukt han började inte bromsa fören det kanske var 10 meter kvar och precis när jag dödligt rädd kör förbi korsningen tvärnitar han precis framme vid vägen. Så jävla nära ögat skulle man kunna säga!
Lite spänning i tillvaron skulle man kunna säga!

Dessutom har jag varit med på en reklambild min lillasyster gjorde till skolan idag, eller ja min arm var med och det räckte för mig. Jag var nog en perfekt assistent som drog på mig gummistövlarna och traskade ut i skogen utanför vårt hus, Gick genom brännesler och kröp under granar, bar kameran och toalettpappersrullar, a lovely assistent! Sen hade jag granbarr och annat småbös i håret och innanför tröjan men man får ju offra sig för konsten har jag hört!

Nu saknar jag min fruga och jelsen, blir nog göteborg den 10e eller nåt!

the new adventures of old christine!




status update: asplöven är knallröda, man måste ha fingervantar och mössa ute. Jag har gått ner fem kilo.