one last time

nu jävlar händer det!

Annars jäklar!

still i need your sway

emma och jag ska vara nyktra tills vi åker hem till byn, det är fem veckor. hur fan ska det gå? okej rent realistiskt satsar vi på två veckor, vi båda ska jobba helger så det kan nog gå vägen!
Var ju meningen att det här skulle bli en liten update men va fan ska man berätta då.. var ett tag sen jag skrev,
Saker går bra vi har kul, i lördags hade vi mega utedag först låg jag och lovisa i slottskogen och hade det supernice med lite håkan, sen kom hjalle och bailey, han är fin med men vale är bäst. Kommer alltid vara! Sen så där lite på efterkälken kom seghögarna karlsson och förstörde matildas nya skor genom att gå i enda lerpölen i hela slottskogen ungefär. Linn kom också men då var vi jävligt hungriga så vi fick skrapa ihop oss själva och åka hem till mig för lite grillning, det blev awesomely good som alltid. Dessutom slog jag lovisa i yatzy yeah finally lovisa har en tendens att vinna i allt. lucky bastard. Sen dog alla i soffan och kollade på candy, lovisa var nog mest touched av alla skulle jag tro...

Som emma säger jag borde verkligen ha en hund! Varför är man alltid helt död när man kommer hem från jobbet klockan 17 och skulle kunna göra massa saker, men då orkar man aldrig göra nåt. Så blir man aspigg och rastlös på kvällen ist när man absolut inte vågar gå ut och gå ensam i mörkret. Jag skulle behöva en stor mördarhund att gå ut och gå med. Helst en snäll sådan men som ser farlig ut.
Mannen som kan tala med hundar är fortfarande världens bästa program och min stora idol. Fy fan vad cool du är ceasar milan! Kanske vore ett coolt karriär val att fixa crazydogs. Lite svårt att bli kanske. Jag borde flytta till usa och bli kompis med karl! Calm assertiveness! Vi skulle bli dom bästa vännerna och han hade lärt mig allt man han kan. Så kan jag med ha en egen flock med 20 hundar. Soo cool!

klartochbetalt!