sway

jag vill ha ett xbox http://gratisgen.se/?ref=27024

svenska fåglar

okej om det var två veckor sen jag skrev borde jag göra det igen. Så what's new? liseberg har slutat för sommaren, det känns lite sorgligt. vi har haft askul i sommar men jag känner på mig att julen kommer bli minst lika rolig. avslutningsfesten var väldigt lyckad fast vi trodde den skulle gå åt skogen, det var ju tur iaf. fast det känns som att jag missade lite, men vi hade väldigt roligt med. parken är mycket finare på natten när de knäpper av alla ljus. lite synd att vi inte hann hoppa i fontänen som låter. Men jag var för kissnödig. Så kan det gå och jakob spelade svenska fåglar på musikpaviljongen för mig haha det var fint med. sen skulle de andra gå till spritluckan men det orkade inte vi/jag så vi tappade bort oss på hisingen istället. rätt rejält.  om jag hade varit nykter ochdet hade varit ljust hade jag hittat svinlätt. ingen fara. Så vi fick ringa en taxi från wieselgrensplatsen. Sen vaknade jag med tre blåmärken på knät och kunde inte stödja på det ordentligt i trappor. (varken jag eller någon annan minns att jag skulle ha gjort illa mig)
haha men det var jävligt lyckat ändå. Och så lyckades jag bjuda in alla till att titta på idol hemma hos mig och dricka vin imorrn? hur fan det nu ska gå. jag har ju ingenstans att sitta! men alla är jävligt välkomna i alla fall. puss!

det enda jag sysselsätter mig med just nu är att jobba på hemköp och videokonferensa med arvid. det är ett fint liv det med.