If i were a good man would it really happen...

I belive in love, I'm married to my work!

Hur skulle man annars förklara att jag jobbar sju dagar i veckan fast jag sa upp mig till 18/4.

Maybe I'm a good man just letting it happen. Nu ska jag åka till liseberg snart, bästa jobbet iaf.

shouldn't this decade ever end? It's been going on for years!

Jag har haft världens bästa natt. Tjenis.

golden lonely

Jag är hemma i göteborg och det är så skönt att jag nästan grät när jag klev av tåget. kändes så jäkla bra och det var så hemma. Fast det regnade, fast det gjorde det nästan ännu mer hemma.

dagens nya hobby: dricka kallt vatten när munnen är bedövad. Inte så jävla roligt som man kan tro! Men väldigt coolt ändå. Känns helt sepe. och Ja jag råkade ta fel när jag låg och krampade i magkatarrsanfall. Råkade ta sepestarka muncoagin som är halstabletter som BEDÖVAR munnen. Helt sjukt! Känns som när man får bedövning hos tandläkarn. ska jag äta varje gång jag måste till tandläkaren, kanske stryka på, på armen med när jag ska till doktorn och tablodprov med. funny! i will try!

nej jag behövde inte åka till akuten idag, även om pappa lite hoppades och mamma oroade sig (pappa ville inte att jag skulle åka hem till gbg idag bara, han är inte så skadeglad egentligen) och jag höll på att DÖ, men bara för att jag var så rädd för hjärnhinneinflamationsprutan man får i ryggraden. SHIT. jag blev nästan frisk så fort jag läste om den. så jävla rädd. så igår den här tiden hade jag 40 graders feber och 6 och en halvtimme senare var jag pigg och frisk som fan. Åkte till och med hem till göteborg tidigare.

Och nu är jag hemma och det är SÅ JÄVLA SKÖNT.

<3

imogon ska jag hämta mirabella och sen träffa jakob och åka till liseberg och träffa alla. Jag längtas som fan.